Wat men vindt van mij

“Tijdens de coaching die ik bij Astrid gevolgd heb, heb ik weer vat gekregen op mijn kernwaarden, en heb ik weer leren luisteren naar mezelf.
Ze heeft me in zes sessies met zachte maar stevige hand begeleid naar de oplossingen die ik al in me had maar even niet helder kon zien. Vooral de twee “wandelsessies” die we samen hebben gedaan vond ik heel prettig om te doen; omdat de focus verlegt wordt kon ik snel een grote sprong voorwaarts maken. Daardoor kwam het besef voor mij sneller en kon ik er dus eerder mee aan de slag!”
LW Office Mannager

I found with guided questions, asking me to be reflective, helped me take the time needed to probe into what felt like a failure to me.  Without knowing Astrid apart from our initial phone contact, our first session brought me to tears as we managed to hit some tender emotions within my chosen topic.  Each week following we dug in deeper, explored and exposed some false lines of self belief.  I remain grateful for how Astrid was able to use her skill to assist a blocked area in my life towards freedom.  

T.B, gepensioneerd

“Astrid is een vriendelijke en empathische coach met veel talent. Ze behandeld jouw coaching vraag met veel zorg en heeft de eigenschappen om jou goed te begeleiden in dit proces. Ze heeft mij zeker goed geholpen! Daarom beveel ik haar zeker aan”

Remzi, student


Ik heb Astrid leren kennen als een zeer toegewijde persoonlijkheid. Als ze ergens voor gaat, dan gaat ze er voor de volle 100% voor. Met haar humor en haar relativeringsvermogen lijkt het alsof alle hobbels als sneeuw voor de zon verdwijnen en is zij in staat om het tij te keren. Astrid is enthousiast, kan goed luisteren en is positief ingesteld met een gezellige twist. Als Co-collega coach kan ik Astrid zeker aanbevelen om een traject mee te starten. Ze zal er voor je zijn.

Mirella Coolen, Coach Pilatus Trainer.