Skip to content

Ben jij een wereldvrouw?

Dan wil je natuurlijk eerst weten wie of wat een wereldvrouw nu eigenlijk is.

Voor mij zijn dat vrouwen die bewuster leven, het verschil willen maken, vrouwen die denken in mogelijkheden, niet bij de pakken neerzitten bij een tegenslag en vrouwen met een missie. Dat is een hele lijst toch? Ik weet zeker dat er iets tussen zit wat helemaal bij jou past en dat maakt jou dus een wereldvrouw!

Daarnaast zijn er ook vrouwen die letterlijk wereldvrouwen zijn en daadwerkelijk de hele wereld over reizen of gereisd zijn. Het zijn in ieder geval sterke krachtige vrouwen die durven te vertrouwen op hun intuïtie.

Ik ben een wereldvrouw, zowel in de figuurlijke als de letterlijke zin. Het wonen in zowel Europese landen als Azië maakt dat ik weet wat er op je af komt bij zo’n grote verandering. Voor dit avontuur was ik al een wereldvrouw alleen wist ik het toen nog niet van mezelf. Ik had altijd al een missie namelijk zorgen dat de wereld een mooie plek is voor iedereen. Dat doe ik dan wel in mijn eigen wereld maar hopelijk werkt dat door naar het grotere geheel. Graag ben ik in contact met andere vrouwen met een missie, vrouwen die doorgaan waar de rest stopt.

Daar zitten vrouwen bij die soms ook even een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ook deze sterke vrouwen maken gebruik van coaching. Om te reflecteren, even een spiegel voorgehouden te krijgen en te ontdekken of ze nog op de juiste koers zitten of het pad gaan aanpassen.

Nu ik weer in Nederland woon blijf ik een wereldvrouw met een missie. Ik wil nog steeds graag het verschil maken en denk nog steeds in oplossingen alleen nu wel heel bewust.

Daarom ben ik na mijn coach opleiding gestart als integratief coach. In mijn coach praktijk sta ik klaar voor andere wereldvrouwen die ook het verschil te maken, bewuster willen leven en op hun intuïtie durven vertrouwen.

Ben jij iemand die wil ontdekken of je een wereldvrouw bent, want dat ben je, dan ga ik graag met je in gesprek. Om je met je mee te lopen en te ondersteunen in jouw zoektocht naar jouw missie, naar waar jij het verschil kunt en wilt maken!

Ik zie je graag in de praktijk voor een gratis intakegesprek.