Skip to content

Werkwijze

Mijn werkwijze

Ik werk met drie pijlers:
Vanuit deze drie pijlers werk je naar je doel. Daarbij maak ik gebruik van verschillende coaching instrumenten. Sommige van deze instrumenten geef ik mee als huiswerkopdracht om de begeleiding, bewustwording en het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Verder gebruik ik elementen uit het systemisch coachen en uit de mindfulness, mocht die wens er zijn.

Vertrouwelijkheid

Met cliënten neem ik de hoogste mate van vertrouwelijkheid in acht. In geval van zakelijke trajecten wordt vooraf met jou afgestemd welke informatie wel en niet met je leidinggevende kan worden gedeeld.

Voor meer informatie verwijs ik graag naar de gedragscode van de NOBCO.

Gratis kennismakingsgesprek

Wanneer je interesse hebt in een coaching traject of er meer over wilt weten kun je contact met mij opnemen. Ik nodig je altijd eerst uit voor een vrijblijvend intakegesprek. Dit kan fysiek in de praktijk, online of telefonisch. Tijdens dit gesprek hebben we beiden de kans om te ervaren of er een connectie is; dat is namelijk een cruciaal onderdeel van het traject. We bespreken met welk vraagstuk of probleem je komt en welke aanpak het meest passend is voor jou. Wanneer ik van mening ben dat de vraag niet binnen mijn competenties valt, geef ik dat direct aan en kan ik je desgewenst helpen bij het vinden van het juiste alternatief.

Locatie

De coaching gesprekken vinden doorgaans plaats in mijn praktijkruimte in Enschede. Dat is voor jou een neutrale omgeving en de ervaring leert dat dit een positief effect heeft op de kwaliteit van de gesprekken. Mocht je niet naar de praktijk kunnen komen dan is er een mogelijkheid om sessies online via zoom/teams te volgen. Ook kunnen we buiten tijdens een wandeling dieper op je vraag ingaan. De sessies duren één uur maar kunnen op aanvraag verlengd worden naar anderhalf uur.

Duur van een traject

De duur van een traject verschilt per cliënt en is afhankelijk van de hulpvraag en de situatie. Als gemiddelde hanteer ik meestal 6 gesprekken. Het blijft echter een indicatie en het verwachte aantal gesprekken zal altijd besproken worden tijdens het intakegesprek.