Skip to content

Stilstaan of doorgaan

Blijf jij stilstaan of ga je door

Voor beide is iets te zeggen natuurlijk! Want is het heel verkeerd om eens even stil te staan? Nee zeker niet zou ik zeggen. Je mag jezelf best eens tijd geven om stil te staan. Stilstaan bij wat je tot nu toe hebt bereikt en daar ontzettend van genieten. Stilstaan bij wat je nieuwe doel is of gaat worden. Eigenlijk gewoon even stilstaan bij wie je bent, waar je vandaan komt en waar je naar toe wilt. Hoe bijzonder is het om ieder moment dat jij dat wilt te kijken of je nog ‘on track’ bent.

Na mijn coach opleiding wist ik het zeker, ik wilde meer weten, verder ontdekken, door gaan met ontwikkelen. Toen ben ik me als een dolle gaan verdiepen in allerlei vervolgopleidingen en zag ik door de bomen het bos niet meer. Door even stil te gaan staan en naar mijn gevoel te luisteren kwam ik erachter dat ik voorlopig geen tweejarige opleiding wilde gaan volgen, nog niet. Dat gaf me ruimte om te kijken wat ik dan wel wilde en hoe ik dat zou gaan doen.

Voor mij werkt het toch het beste om op mijn intuïtie te vertrouwen. Achteraf gezien klopt dat namelijk altijd heb ik gemerkt. Het was duidelijk dat ik meer verdieping maar ook verbreding wilde in mijn werk als coach. Toen de training TMA-Professional op mijn pad kwam was dat dan ook een logische keuze om deze te gaan volgen. Deze geeft zoveel meer mogelijkheden om jou als klant verder te helpen dat moest ik gewoon doen! Hoe fantastisch is het om je talenten te kennen en te weten waar jij de meeste energie van krijgt maar ook waar je energie op verliest. Op die manier kun je een hele goede balans aanbrengen in je dagelijkse werkzaamheden. Er zullen altijd energievreters blijven of dat nu is in je werk of privé is en dat geeft ook niet. Maar weten waar de vermoeidheid na een dag werken aan ligt of waarom je met super veel energie thuiskomt is zo fijn. Ik pas de TMA-methode dan ook voor zowel persoonlijke groei als professionele groei toe en de uitkomsten zijn zo helpend.

Als het gaat over stilstaan of doorgaan dan geldt voor mij toch dat ik af en toe even stil ga staan maar ga daarna weer lekker door. Nieuwe dingen ontdekken en daarmee ook anderen blij kunnen maken geeft wel erg veel voldoening.

Ben jij benieuwd of ik iets voor je kan betekenen of wil je graag een TMA-analyse voor en over jezelf hebben? Neem dan gerust contact met me op om een vrijblijvende afspraak te maken