Skip to content

Welke keus maak jij?

Keuzemogelijkheden

Zo ongemerkt zijn er heel veel keuzemogelijkheden en keuzemomenten. Niet alleen per dag maar in je hele leven sta je voor keuzes. En ja, aan iedere keus die je maakt zitten consequenties.

Ga ik wel of niet deze opleiding volgen. Ga ik wel of niet door in deze functie. Steek ik wel of geen energie in mijzelf of een ander. Allemaal heel verschillende gedachten die om een keuze vragen. En hoe maak je dan die keuze. Ga je in gesprek met een vriend of een coach of probeer je er alleen uit te komen. En wat levert dat dan op! Ook alweer een keuze die gemaakt moet worden.

Als ik voor mijzelf spreek kan ik zeggen dat het aan het onderwerp ligt. Bij grotere keuzemomenten vind ik het heel fijn om dit met een coach te bespreken. Die staat er objectief tegenover, is niet emotioneel betrokken zoals jijzelf wel bent en een coach heeft de ervaring om jou te begeleiden. Dat is nou zo fijn aan coaching. Of het nu gaat om business-coaching, loopbaan-coaching of persoonlijke coaching. Allemaal hele mooie onderwerpen waarbij je een coach kunt inschakelen.

En wat doe jij? Heb jij je al eens afgevraagd of je een coach zou kunnen inschakelen om een keuze te maken? Vaak denkt men daar in eerste instantie niet aan. “Daar is een coach toch niet voor?” hoor je dan vaak. JUIST DAN! Juist voor vragen over stoppen of doorgaan, hoe met keuzes om te gaan als je vastloopt. Maar ook als je op een kruispunt staat in je leven of baan. Juist dan is een coach zo fijn om in te schakelen.

Een coach is dus ook voor jou vragen geschikt! Dus heb je vragen of dillema’s waar je niet alleen uitkomt, denk dan eens aan coaching. Weet je het nog niet zeker? Je kunt me altijd bellen of mailen dan gaan we samen kijken wat ik voor je kan betekenen.

Lieve groet Astrid